Posted by : insurance solutions Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τα πάνω – κάτω συμβαίνουν στην υγεία των 30ρηδων, της άλλοτε ηλικιακής ομάδας που είχε τις περισσότερες δυνάμεις σύμφωνα με την ΑΧΑ PPP.
Ερευνα ΑΧΑ καταδεικνύει ότι τα άτομα ηλικίας 30-49 υποφέρουν τα τελευταία χρόνια από θέματα υγείας και διάθεσης. Λόγω συμπτωμάτων το
12% των 2.000 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα λαμβάνουν άδεια ανάρρωσης χρονικής διάρκειας μίας εβδομάδας το εξάμηνο συγκριτικά με το 6% της ηλικιακής ομάδας 18 με 29 και 50 – 69.
Το 38% του δείγματος της ηλικιακής  ομάδας 30-49 δηλώνει «άγχος» για κάθε στιγμή, λόγω οικονομικών προβλημάτων (43%) και πίεσης στην εργασία (41%).
Το 27% δηλώνει ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούν να θέσουν προσωπικές προτεραιότητες ενώ, το 29% ανησυχεί για την εμφάνιση και την υγεία. Υπάρχει και ένα 15% που δηλώνει απαισιοδοξία για την μετέπειτα εργασιακής καριέρα. 
Σύμφωνα με τον διευθυντή υγείας της AXA PPP η ηλικιακή αυτή ομάδα χρειάζεται να βελτιώσει την πνευματική και φυσική της υγεία παράλληλα και οι εργοδότες θα πρέπει να δώσουν επί πλέον κίνητρα. 
 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Εξασφαλισμένος - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -